Spesies Witing Tresno

Label: , , ,



Mother of Species : Witing tresno jalaran soko kulino

Endangered Species : Witing tresno jalaran ora ono sing liyo

Last one Species : Witing tresno jalaran kepekso

Parental Species : Witing tresno jalaran soko wong tuo

Bro-Species : Witing tresno jalaran konco

I don't know Species : Witing tresno jalaran tonggo 

0 komentar:

Poskan Komentar