Bismillah

Label: , ,



Bismillah
Aja njagakke wong tuwa,
Aja njagakke wong liya kanggo uripmu dhewe.
Sing bisa dijagakke yen kepengen mulya ya mung awakmu dhewe.
Sregep, yakin bakal tinemu dalane.

#InsyaAllahPastiBisa

0 komentar:

Poskan Komentar